Financial controller praktikant


Er du vores nye praktikant?

Har du en passion for tal, og er du en struktureret analytiker?

Hvis ja, så skal du måske overveje et spændende forløb som Financial Controller praktikant hos os. Et forløb hvor du vil blive udfordret mere end hos den traditionelle revisor eller bank. Vi dyrker iværksætteri og  entreprenørskab, hvilket vil åbne op for et spændende projekt for dig.

Praktikstart er ultimo januar 2020.

Hvem er CM Network A/S?

Vi er andet og meget mere end bare en almindelig virksomhed.

CM Network A/S er fundamentet af en gruppe forskellige forretninger med et til fælles:
Abonnementsløsninger.
I dag ejer og driver CM Network A/S stadig markedspladsen PointWorld (PointWorld.com), som også er CM Network's officielle binavn (siden 2014).

PointWorld.com er en sammenslutning af en række tidligere afprøvede koncepter i CM Network A/S. Nogle husker måske PointShop, andre PointBlog. PointWorld's markedsplads og medlemmer er stadig hovedindtægten og det primære fokusområde for virksomheden.

CM Network A/S er også administrations- og driftsselskab for ejernes portefølje af andre koncepter.Herunder kan fremhæves Shiporama ApS, som har specialiseret sig i en leveringsservice af forskellige produkter på månedsbasis til medlemmer rundt omkring i Europa.

CM Network A/S har eksisteret siden 1997 (dog skiftet CVR i 2011).

Hvad kan vi tilbyde dig som praktikant i CM Network A/S ?

 • Unik indsigt i en forretning der opererer med mange udenlandske partnere
 • Du kommer helt tæt på alt, og får fingrene i maskineriet, i vores økonomiafdeling
 • Du får hænderne helt ned i materien ift. udarbejdelse af nøgletal, daglig bogføring mm. Vi bruger bl.a. E-conomic som regnskabsprogram
 • I høj grad afprøvet og videreudviklet dine excel færdigheder


I CM Network A/S er der

 • Et højt kompetenceniveau i alle afdelinger
 • Ikke langt fra tanke til handling
 • Åbenhed omkring alt hvad vi laver. Fællesskabet er i høj fokusKvalifikationer

 • Du er udadvendt, initiativrig og kan arbejde selvstændigt
 • Du brænder for tal
 • Du har lyst til at lære, da nogle opgaver har en vis kompleksitet
 • Du er ærlig og socialt anlagt


Udtalelse fra tidligere praktikanter:

2018:
”Jeg kan nu se tilbage på 12 ugers virksomhedspraktik hos CM Network, hvor jeg på nært hold har fået lov til at følge en innovativ international virksomhed i vækst og udvikling.
Som Financial Controller studerende har jeg været tilknyttet økonomiafdelingen, hvor jeg har arbejdet med den daglige bogføring, håndtering og bearbejdning af data i Excel samt diverse ad hoc opgaver. Derudover har jeg fået et unikt indblik i CM Networks daglige arbejde, hvor jeg har kunne opleve e-commerce branchen indefra.
Det har været interessant og lærerigt at følge virksomheden i deres interne processer, hvor medarbejdernes uformelle og hyppige kommunikation på tværs af faggrænser især har gjort indtryk på mig.
Jeg er blevet en oplevelse rigere og vil takke CM Network og holdet for en spændende tid.”

2019:
”Jeg har netop afsluttet et 12 uger langt praktikforløb hos CM Network A/S, som jeg har været på i forbindelse med min uddannelse til Financial Controller. Jeg har fået rigtig meget ud af praktikken og jeg har udviklet mig meget over de 12 uger, både på det faglige og på det personlige plan og så virker det til at CM også har fået noget ud af det og det jo dejligt.
Jeg har oplevet meget stor tillid lige fra starten af, hvilket var rigtig dejligt. Efter en introduktion og efter at de kunne mærke at jeg var klar til det, så fik jeg flere og flere opgaver som jeg fik lov og sidde med helt selv, det var rigtig fedt at opleve at man ikke blev kigget over skulderen hele tiden og at man følte sig endnu mere som en del af teamet, da man kunne lave flere og flere opgaverselvstændigt.
Jeg blev lovet en spændende og lidt anderledes praktik end de traditionelle praktiksteder vil kunnetilbyde og det har jeg fået. Jeg har prøvet mange spændende opgaver som daglig bogføring, store excel regneopgaver og bankafstemning. Den største opgave var at jeg fik ansvar for at lave nogetkurs regulering på valuta konti, dette var rigtig spændende og fedt, fordi det var en opgave til årsregnskabet, noget som jeg kun havde forventet at skulle kigge chefen over skulderen på, men fik lov til at sidde med selv.
Det har været utrolig spændende at opleve den her iværksætter og entreprenør kultur som virksomheden dyrker. Det har været fedt at opleve e-commerce branchen indefra og mærkehvordan branchen fungerer, det var ikke en branche jeg vidste så meget om på forhånd, så det var rigtig spændende at opleve og lære.
Jeg blev taget godt imod med det samme jeg trådte ind af døren og blev budt velkommen med åbne arme. Der er en god stemning på kontoret og der er tid til sjov og spas, mens man arbejder. I løbet af perioden så kan det jo ske man laver fejl, vi er trods alt kun mennesker, og detteanerkendes godt i CM, hvor man ikke bliver slået i hovedet for at lave fejl, men bliver guidet og hjulpet til at få muligheden for at rette op på den og lære fra sin fejl. Samtidig er de utroligt gode til at anerkende når man gør noget godt, man får ros for godt arbejde.
Jeg føler mig helt klart klar på at komme ud på arbejdsmarkedet og har masser af gåpåmod efterdette fantastiske praktikforløb. CM Network kan klart anbefales som praktikvirksomhed, det er en mulighed man ikke vil gå glip af.”

Praktiske informationer

Vi stiller selvfølgelig skrivebord og computer til rådighed, og du vil få gratis frokost fra vores frokostordning.

Samtaler og ansættelse vil foregå løbende, men sidste frist for ansøgning er 1. nov. 2019.

Har vi fanget din interesse kan yderligere henvendelse rettes til:

Lone Regnarsson, CFO
Email:  [email protected]
Tel:  +45 86 51 98 72

CM Network


Selskab og arbejdssted
CM Network
Ved Stranden 22, 4.TH
9000 Aalborg Danmark

Stillingstype
Fuldtid

Lønniveau
Ulønnet

Placering
Aalborg

Tiltrædelsesdato
1/1/2020

Ansøgningsfrist
1/1/2020

Kontaktperson
Lone Sørensen

Telefon
98116450

Hjemmeside
CM Network