For bedrifter

Ha kontroll over dine ansøkere

72 % av alle bedrifter mottar jobbansøkninger på e-post. Hvis du er en av dem, så kjenner du deg sikkert igjen med at innboksen blir bombet og det er vanskelig å holde et ordentlig overblikk. Hvem er den riktige kandidat - og hvem har fått svar?

Det er bare noen få problemstillinger, som oppstår når man mottar jobbansøkninger på e-post.

Jobform er et revolusjonerende verktøy, som enkelt og lett hjelper deg å motta, organisere, sortere og kommunikere med alle ansøkere.

Verktøyet er gratis å bruke og vi er overbevist om at du kommer til å elske det.


Opprett din jobbannonse

Inntast ditt jobboppslag og du er klar til å ta imot ansøkninger. Har du allerede teksten klar, er du kjørende i løpet av få minutter.


Skaff ansøkere

La verden vite at du søker en ny medarbeider; del via hjemmeside, rekrutteringssider og sosiale medier. Vi sørger for å levere en enkel og proffesjonell oppstillet side, hvor potentielle ansøkere kan se stillingen og ansøke online.


Ha kontroll over din ansøkere

Ha kontroll på dine ansøkninger gjennom en arbeidsprosess, som er tilpasset ditt behov og få noen verdifulle verktøy til å finne den riktige kandidat. Du kan inndra dine kollegaer og samarbeidspartnere i sorteringprosessen og hver ansøker kan kategoriseres effektivt.


Ansett talentet!

Identifiser toppkandidatene ut fra kategorisering, personlighetstest og andre feedback loops. Det høres kanskje avansert og tidskrevende, men det er super enkelt og effektivt. Du vil stå tilbake med resultatet og ikke være i tvil om hvem den riktige kandidat til jobben er.


Kom i gang - det er gratis!