Premium


Dine Premium-fordeler

  • Send inn en ubegrenset mengde søknader
  • Kalender
  • Prioriter søknadene dine
  • Sett opp påminnelser for søknader du må huske å sende
  • Legg ved filer i søknadene dine (for eksempel følgebrev, CV osv.)

Oppgrader til Jobform Premium i dag og ta kontrollen over jobbsøkingen din.

Usikker på om du trenger Premium? Prøv gratis i 14 dager.


Våre kunders meninger

"Jeg brukte Jobform for å holde orden på mine jobbsøknader i tre måneder. Før hadde jeg absolutt ingen oversikt over hvilke søknader jeg måtte huske å sende når, og hvilke søknader jeg trengte å følge opp. Nå har jeg full kontroll over prosessen, så når jeg finner en stilling jeg ønsker å søke på vet jeg akkurat hvor i prosessen jeg er. Jeg valgte å kjøpe Premium-medlemskapet for en måned siden fordi jeg da automatisk får en melding så snart fristen nærmer seg på en av mine prioriterte stillinger."

Lilly Barnett, NEWCASTLE
"Jeg trengte en mer strukturert tilnærming til jobbsøkingen min, og en kamerat foreslo at jeg skulle prøvde Jobform. Jeg prøvde ut de første 14 dagene med Premium-tilgang, og siden da har jeg bare brukt gratisversjonen. Men nå vurderer jeg faktisk å kjøpe Premium igjen fordi jeg likte at jeg kunne laste opp mine filer og dokumenter, og dermed ha en samlet oversikt på ett sted over all kommunikasjonen min med de ulike selskapene. "

Ignace Paquet, PERPIGNAN


Tilfredshet eller pengene tilbake-garanti!

Vi tror ikke at noen bedrifter drar fordeler av å ha utilfredse kunder. Det er derfor vi tilbyr pengene tilbake-garanti hvis du har prøvd produktet vårt, men ikke ble fornøyd. Kontakt kundeservice for å vite mer om denne garantien.